Futárszolgálat webáruházaknak

Egy webáruház esetében rendkívül hatásos eszköz az ügyfelek megnyereséhez az expressz kiszállítás, azaz hogy a rendelt termékre nem kell esetenként napokat, heteket várni, hanem akár néhány órán belül a megrendelőhöz kerülhet. Cégünk a webshopok részére speciális futárszolgálatot kínál, amelyek ezáltal bővíthetik szolgáltatásaik körét.

Aki rendelt már az internetről, az tudja, milyen kényelmes, hogy nem kell órákat eltölteni azzal, hogy bolttól boltig jár, hanem mindent megtalálhat egy helyen, ráadásul ki sem kell hozzá mozdulnia otthonról. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy míg a bevásárló körutak alkalmával azonnal hozzájutunk a vásárolt termékhez, a webáruházak többségénél várni kell néhány napot, hogy kiszállítsák az árut. Éppen ezért egy internetes áruház esetében komoly vonzerővel bír a rövid szállítási határidő, amit a DLTmove meg tud oldani!

Az vásárló is, Ön is jól jár
A gyors kiszállítás igen vonzó lehet a vásárlók számára, hiszen ha valaki rendel valamit, szeretné azt minél hamarabb megkapni. Ha Ön egy internetes webáruházat üzemeltet, Ön is jól járhat expressz kiszállítás szolgáltatásunkkal, ugyanis ha rövid határidővel tudja kézbesíteni a termékeit, vonzóbb lesz a vásárlók körében, vagyis megnő a kereslet, többen vásárolnak majd webáruházában. A gyorsaság a mai, egyébként is felgyorsult világban nagy erény, hiszen az emberek hozzá vannak szokva, hogy mindent azonnal megkapnak, nem szeretnek várni.

Mennyibe kerül mindez?
A DLTmove minden körülmények között igyekszik elérhető, korrekt árakon dolgozni, emellett pedig kedvezményekkel is segítünk csökkenteni az árat. Vannak akciós útvonalaink, ezen kívül partnercégeink számára személyre szabott ajánlatokat kínálunk, így mindenképpen úgy tudunk megegyezni, hogy az Önnek is, és nekünk is jó legyen. Webáruházak számára is vannak speciális ajánlataink, biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt!

Miért a DLTmove?
A DLTmove a nap 24 órájában rendelkezésre áll, akár ünnepnapokon is, így bármennyire is sürgős a kiszállítás, garantáltan meg tudjuk oldani. Nálunk minden eset egyedi elbírálás alá esik, már csak azért is, mert szerződött partnereink számára komoly kedvezményeket biztosítunk, így érdemes hosszú távra tervezni az együttműködést. Ha szeretné vonzóbbá tenni webáruházát vásárlói számára, megtalálta a megoldást!

unnamed