Nemzetközi futárszolgálat

Nemzetközi futárszolgálat keretében akár egész Európa területén belül tudjuk vállalni maximum 500 kg tömegű csomagok biztonságos nemzetközi kézbesítését. Futár munkatársaink a küldeményt a nap 24 órájában, akár azonnal fel tudják venni, így a lehető leggyorsabban érkezik meg a címzetthez.

Sokaknak okoz problémát, ha egy másik országba szeretnének valamilyen csomagot szállítani. Több futárszolgálat nem vállalja a Magyarországon kívüli szállítást, vagy ha igen, akkor nagyon drágán, és hosszú határidővel. Ez sokszor jelent gondot, például akkor, ha valamit igen sürgős lenne kiszállítani rövid időn belül, illetve ha nem szeretnénk többet költeni a szállításra, mint magára a csomagra. A DLTmove-nál azonban nem okoz gondot a csomagok nemzetközi szállítása sem, tapasztalt futárok segítségével ugyanis Európán belül megoldható a külföldi kiszállítás.

24 órában rendelkezésre állunk
Futárszolgálatunk éjjel-nappal, a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így bármikor van is szükség a csomag kiszállítására nemzetközi vonalon, tudunk segíteni! Kisteher-szállítás szolgáltatásunk keretein belül legfeljebb 500 kilogramm össztömegű szállítmányt tudunk fuvarozni, így egyetlen táskától a nagyobb tárgyakig bármit le tudunk szállítani. lehetőség van akár azonnali csomagfelvételre is, így a 24 órás szolgáltatást szó szerint értheti. A csomag átvételének helyét és idejét előre egyeztetjük, akár háztól házig szállításra is van lehetőség.

Cégeknek is segítünk!
Számos cég kerülhet abba a kellemetlen helyzetbe, hogy ha hirtelen sok rendelés érkezik be, nem tudják a termékeket időn belül kiszállítani. Ilyenkor is van azonban megoldás! A DLTmove ilyen esetekben segíthet, ugyanis az azonnali csomagátvétel és a nonstop rendelkezésre állás biztosítja, hogy rövid idő alatt tudjuk megoldani a problémát! Ezekben az esetekben is vállaljuk a rövid határidőre történő kiszállítást, így megrendelői időben megkapják, amit vásároltak.

Magánszemélyeknek is jól jöhet
A nemzetközi kiscsomag-szállítás magánszemélyek számára is segíthet. Legtöbbször akkor merül föl ez az igény, amikor valaki a külföldön élő rokonának, ismerősének szeretne valamit kiküldeni, de akkor is tudunk segíteni, ha például nyaralni ment, is itthon felejtett valamit, amire nagy szüksége van. Az azonnali csomagfelvételnek köszönhetően, távolság függvényében akár 1-2 napon belül célba érhet a csomag!

Nemzetközi futárszolgálatunkat kifejezetten ajánljuk vállalkozások számára, szerződött partnereink számára nagyon kedvező árakat biztosítunk, mint a következő esetben: 

Gyártással foglalkozó cégünk számos határokon túli ügyféllel rendelkezik, akik számára személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, amelybe beletartozik a legyártott mintadarabok elküldése is véleményezésre. Azért választottuk a DLT futárszolgálatát, mert versenyképes árak mellett gyártás után szinte azonnal megoldható a mintadarab kiküldése partnereink számára.

Nemzetközi futárszolgálatunk nem csupán cégek esetében bizonyulhat hasznosnak – néhány esetben nagyon jól jöhet magánszemélyek részére is, akárcsak az alábbiakban:

Családommal Horvátországban nyaraltunk, sajnálatos módon azonban a fürdőnadrágom zsebében felejtett kocsikulcs egy hosszabb fürdőzés után örökre a tenger mélyén veszett. Budapesten élő testvérem szerencsére magához tudta venni a pótkulcsot, és a DLT futárával utánunk küldte, így az másnap reggelre már a kezemben volt – nyaralásunk pedig zökkenőmentesen folytatódhatott tovább.

unnamed