Belföldi kisteher-szállítás

A szolgáltatás keretében maximum 500 kg tömegű küldemények belföldi kézbesítését vállaljuk a nap 24 órájában, akár azonnali csomagfelvétellel. Futáraink előre egyeztetett helyen és időben veszik át a szállítmányt, és ajtótól ajtóig viszik azt, így a lehető legrövidebb időn belül ér célba.

A belföldi kisteher-szállítás számos esetben jöhet jól. Cégek és magánszemélyek is élhetnek ezzel a lehetőséggel, futárszolgálatunk bárhová kiszállítja a kért csomagokat. A belföldi kisteher-szállítás keretein belül akár egy táskát is elvitethetünk egyik helyről a másikra, de tőlünk távol élő rokonainknak, barátainknak is küldhetünk így csomagokat, ajándékokat. Cégek számára akkor kedvező ez a lehetőség, ha nem tudják maguk megoldani a megrendelések kiszállítását, ugyanis 500 kilogramm össztömegig mi ezt vállaljuk!

Csomagszállítás vidékre is
A DLTmove nem ismer lehetetlent, tapasztalt futárjaink az országban bárhová elszállítják a csomagokat. Magyarországon belül Budapestre és vidékre egyaránt szállítunk. A csomagokat egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban fölvesszük, majd a megadott címre kiszállítjuk, így akár ajtótól ajtóig is visszük a szállítmányt. Belföldi kiszállítást nagyon kedvező árakon, valamint rövid határidőkkel vállalunk, így ha erre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Az egészen kis csomagoktól a nagyobb szállítmányokig bármit elviszünk!

Azonnali csomagfelvétel
Tisztában vagyunk azzal, hogy esetenként mennyire fontos lehet, hogy egy csomag haladéktalanul megérkezzen a célhelyszínre – és azzal is, hogy milyen nehéz ezt elintézni. A DLTmove erre a helyzetre is kínál megoldást, ugyanis nálunk van lehetőség akár azonnali csomagfelvételre is! Mivel a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, az azonnali csomagfelvétel szó szerint értendő, ha valami nagyon sürgős, bármikor megoldjuk!

Egyik kedves ügyfelünk néhány nappal karácsony előtt keresett meg bennünket a következő esettel:

Kiemelt ügyfeleink részére minden karácsonykor egy nagyobb ajándékcsomaggal kedveskedünk, így köszönve meg nekik az egész éves együttműködést. Ebben az évben sajnos a rengeteg egyéb teendőnk miatt kicsúsztunk az időből, és csak néhány nappal karácsony előtt sikerült beszereznünk a csomagokat, viszont a záros határidő miatt nem nem találtunk elérhető futárszolgálatot vidékre, amely törékeny szállítmányt is vállalna. Az egyik munkatársam férje ajánlotta ekkor a DLT Move-ot – futáraik egy órán belül felvették az ajándékcsomagokat, és két napon belül mind a 11 partnerünk szerte az országban épségben kézbe kapta ajándékát.”

Nem csupán cégek részére ajánljuk futárszolgálatunkat, magánszemélyek részére is elérhető, akárcsak az alábbi esetben:

Vidéken élő, idős szüleim minden nyáron meglátogatnak bennünket, és ilyenkor néhány napot Budapesten töltenek. Édesapám vérnyomás problémái miatt rendszeres gyógyszeres kezelésre szorul, azonban hazamenetelük során véletlenül a gyógyszeres táska nélkül indultak útnak. Már a vonaton ültek, amikor jelezték, hogy a táska nálunk maradt, és legkésőbb holnap reggel szükségük lenne rá. Ekkor vettük igénybe a DLT futárszolgálatát – futár munkatársuk hívásunk után nem sokkal házhoz érkezett, és a szüleim még aznap este megkapták a gyógyszeres táskát.

unnamed