DLTmove futárszolgálat

Cégünket azzal a céllal indítottuk útjára, hogy azonnali futárszolgálatot biztosítsunk a nap 24 órájában. A szolgáltatás magánszemélyek és cégek számára egyaránt igénybevehető – fő irányelveink minden esetben a gyorsaság és a megbízhatóság. Futáraink a feladótól a címzettig viszik a csomagot, így az a lehető legrövidebb időn belül ér célba, a küldemény pedig akár online is nyomon követhető.

Kiemelten figyelünk szolgáltatásaink magas minőségére, és a folyamatos fejlesztések mellett kedvező árszabást és akciós útvonalakat kínálunk ügyfeleink számára. Belföldi futárszolgálatot vállalunk Budapestre és vidékre egyaránt, nemzetközi futárszolgálatunk pedig akár egész Európán belül juttatja célba a szállítmányt – mindkét szolgáltatás esetében egységes tarifával.

Szerződött partnereink részére egyedi, cégre szabott futárszolgálatot biztosítunk. Együttműködésünk keretében vállalunk árubeszerzést akár előfinanszírozással is és utánvétkezelést 24 órán belüli elszámolással, webshopok részére pedig speciális szolgáltatást nyújtunk.

unnamed