24 órás expressz futárszolgáltatás

Expressz futáraink bármikor és bárhol ügyfeleink rendelkezésére állnak. A hét minden napján a nap 24 órájában – akár ünnepnapokon is – vállaljuk küldemények azonnali felvételét és kézbesítését.

Bárki kerülhet abba a helyzetbe, hogy nagyon sürgősen kell eljuttatnia valamit egy távolabbi településre, azonban saját maga nem tudja elvinni a csomagot. Ilyen eseteket nagyon nehéz megoldani, hiszen a posta sok esetben lassú, és a futárszolgálatok többsége szintén néhány napos határidőkkel dolgozik. Ha sürgető a helyzet, a DLTmove futárszolgálat megoldhatja a problémáját! Expressz futárszolgálatunk éjjel-nappal rendelkezésre áll, akár azonnali csomagfelvételre is van lehetőség, így a rövid határidő is tartható!

Ottfelejtett kulcsok és papírok
Mivel mindannyian emberek vagyunk, mindannyian hibázunk, és előfordul, hogy otthon felejtünk valamit, amit nagyon nem kellett volna. Ilyenkor gondot okozhat, hogy valamilyen módon magunk után küldessük az adott tárgyat. Akár vissza is mehetünk érte, azonban ez számos esetben nem megoldható, mert egész egyszerűen nincs rá idő. Ha meg tudjuk oldani, hogy valaki magához vegye az otthon felejtett tárgyat, nincs probléma, ugyanis a DLTmove expressz futárszolgálatának köszönhetően akár már aznap, vagy másnap nálunk lehetnek a kulcsaink, papírjaink, vagy egyéb, otthon felejtett dolgaink.

Távolságtól függ a szállítási idő
Hatalmas csodákra természetesen a DLTmove futárjai sem képesek, ezért azt nem várhatjuk el, hogy irreális időn belül végezzék el a kiszállítást. Munkatársaink minden tőlünk telhetőt megtesznek, de az, hogy mikor tudjuk kézbesíteni az adott csomagot, nagyban függ attól, hogy milyen messzire kell elvinni, a távolságot ugyanis le kell vezetni. Kisebb távolságok esetén néhány óra alatt megoldható a szállítás, ha azonban a célhelyszín messze van, akár külföldön, 1-2 napot is igénybe vehet.

Ésszerű, elérhető árak
A futárszolgálatok igen gyakran dolgoznak magas árakkal, nálunk azonban nem ez a jellemző. Igyekszünk olyan árakat szabni, amik megfizethetők, emellett akciós útvonalakkal segítünk abban, hogy a címzett minél olcsóbban jusson hozzá a csomagjához, hiszen fontos számunkra, hogy megérje minket választani!

unnamed